Skru op for solen og ned for energibudgettet

Mange offentlige budgetter må i disse år skrue godt ned for blusset. Der er dog en lang række eksempler på langsigtede investeringer i solenergi, der giver gode besparelser. Ved at omsætte dagslyset til strøm, reducerer man sine omkostninger og frigør midler. Man skal blot bruge solcellepaneler og en inverter, der omformer jævnstrømmen til 230 volt, så har man støjfri, miljørigtig energi.

I dag kan kommuner også anvende nettomålerordningen. Det betyder, at man kan producere strøm til samme indkøbspris, som man betaler hos elværkerne. Desuden er investeringer i grønne energiløsninger undtaget fra det kommunale anlægsstop. Derfor er det attraktivt at investere i solcelleanlæg, og samtidig har de fleste kommuner flere ideelle bygninger til formålet f.eks. skoler, biblioteker og rådhuse o.s.v.

Vi kan hjælpe med at finde den rette solcelleløsning, i det der er flere væsentlige faktorer at tage højde for. Når vi har kortlagt behov og muligheder, f.eks. i forhold til placering, finder vi den rette solcelleløsning. Vi har solcelleanlæg til flere behov, og er naturligvis klar med relevant rådgivning.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Du kan også se vores andre energiløsninger til offentlige.
Luk menu